Clean filteri – visoka tehnologija u proizvodnji filtera

Clean filteri

Kompanija DELGROSSO S.p.A je osnovana 1951. godine, od strane Maria Delgrossa i do današnjih dana je u vlasništvu Delgrosso familije. Od 1960. godine, kompanija Delgrosso se bavi proizvodnjom i prodajom filtera za motorna vozila.
Od kraja 1979. godine prateći period rasta i razvoja asortimana, u kojem su dominirali filter ulja, filter vazduha i filter goriva, kompanija se pretstavlja pod brendom CLEAN FILTERI.

Tokom kasnijih godina, kontinuiranim tehnološkim razvojem, kompanija je osigurala raznovrstan i pouzdan asortiman proizvoda i ponudila ga Evropi.

U Torinu je baza kompanije, sedište i tri proizvodne jedinice i prostire se na 15.000 m2.
Svi procesi na svim nivoima Delgrosso S.p.A su vertikalno organizovani, od visoke tehnologije i automatizacije, preko proizvodnje i testiranja, do nabavke materijala i skladištenja završnih proizvoda, završno sa prodajom i isporukom.

Delgrosso S.p.A je dobro pozicionirana na internacionalnom tržištu, zahvaljujući ispunjenju svih interesa klijenata, uslužnom zadovoljenju svih njihovih potreba i ispunjenju najviših standarda tržišta.

Kompanija u svom razvojnom programu sarađuje sa velikim brojem proizvođača vozila i mašina i ponosna je na nove tehnologije koje su otkrivene. Proizvodni program čine filter ulja, filter vazduha, filter goriva i filter polena.

Najveći proizvođači u auto industriji diktiraju standarde i zato kvalitet i garanciju kompanija zasniva na standardu UNI. TS 16949.
Zahvaljujući istraživanjima, CLEAN je visoko pozicioniran među top proizvođačima filtera ulja, goriva, vazduha i polena, za aftermarket sektor. Brend CLEAN FILTERS konstanto raste i zauzima mesto na internacionalnom tržištu. CLEAN proizvodi filtere za sva evropska, američka, japanska i koreanska vozila.
clean_filters_slika