Corteco nosač motora i semering – kvalitet prve ugradnje

nosač motora

CORTECO kompanija pripada Freudenberg grupi koja je jedna je od vodećih proizvođača u oblasti originalne opreme i rezervnih delova za putničke automobile i komercijalna vozila.

Sa preko 18 000 artikala, nudi širok spektar proizvoda.

CORTECO je u sklopu Freudenberg grupe koja se bavi prodajom i koja je specijalizovana za semeringe, kontrolu vibracije i rezervne delove za nezavisno automobilsko tržište u Evropi. Freudenberg je porodična kompanija koja svojim klijentima nudi tehnički zahtevna proizvodna rešenja i usluge. Zajedno sa svojih 439 kompanija u 52 zemlje i sa svojim poslovnim partnerima, kompanija je prisutna na svim glavnim tržištima širom sveta.

U 2008. godini Freudenberg grupa je zajedno sa više od 32.000 zaposlenih ostvarila prihod od 5 milijardi evra. Automobilska industrija je prisutna sa 37 % udela u kupovini Freudenberg-ovih proizvoda, što je čini jednom od najvećih klijenata. Proizvode koje grupa isporučuje ovom sektoru su semerinzi, komponente za kontrolu vibracije, filteri kabina, dihtunzi, komponente za izolaciju motornog prostora, maziva i hemikalije.

CORTECO nudi delove za kontrolu vibracije (nosač motora) i semeringe originalnog kvaliteta, dihtunge, nosače motora, filtere kabina i kočiona creva.

U ponudi ima više od 18,000 proizvoda među kojima su i vodeći brendovi na primer Simmerring® ili micronAir® filteri kabina koji su prva ugradnja u automobilma proizvednim u Evropi. Corteco – ov širok portfolio sadrži tri proizvodne grupe:

Semerinzi kao što su semerinzi ventila, semerinzi radilice, semerinzi bregaste osovine, integrisani semerinzi osovine (kombinovani semerinzi), dihtunzi i oprema za motor.
Proizvodi za kontrolu vibracije kao što su nosači motora, nosači šasije i nosači menjača.
Servisni delovi kao što su vazdušni filteri i kočiona creva.