Meyle – preko 15.000 artikala po najpovoljnijim cenama i uslovima

Meyle

“Wulf Gaertner Autoparts AG”, renomirani nemački proizvođač široke palete auto delova, poznat je na tržištu pod imenom MEYLE. U ovom trenutku kompanija ima asortiman auto-delova koji obuhvata preko 15.000 artikala za vozila evropskog i azijskog porekla.

Vrhunski, pažljivo izabrani materijali, precizni alati, dizajn proizvoda, uspešno organizovane proizvodne linije i iskusni stručnjaci su stubovi kvalitetne proizvodnje MEYLE-a. “Wulf Gaertner Autoparts AG” je specijalizovan u proizvodnji delova trapa i gumeno-metalnih delova.

U svojoj ponudi MEYLE ima filtere vazduha, goriva, ulja i kabine, koji su svojim kvalitetom približni vodećim svetskim proizvođačima filtera, a cenom daleko prihvatljiviji. Ponuda kočionih sistema, diskova i pločica, je krenula od nemačkih vozila, da bi danas pokrivala kompletno tržište evropskih i azijskih vozila.

Poseban deo u MEYLE ponudi zauzimaju amortizeri. Uz garanciju od dve godine i adekvatan kvalitet predstavljaju ozbiljnog konkurenta na tržištu. Uz amortizere, MEYLE proizvodi: opruge, odbojne gume i ostalu prateću opremu uz amortizere.

Specijala prednost je proizvodnja HD delova koji su projektovani u MEYLE-u, tako da postignu kvalitet i standard originalnih delova iz prve ugradnje. To su modifikovane i unapređene komponente, dizajnirane od strane MEYLE eksperata.