Autology doo

Korisnički servis: Pariske komune 20, Hala Sportova Novi Beograd

Sedište: Ulica Vajara Živojina Lukića 9

11070 Novi Beograd, Srbija

Radno vreme: Pon. – Pet. 9:00 – 17:00
T: +381-60-63-33-685
E: info@autosindikat.com

Pažnja!

Možda već imamo spreman odgovor na Vaše pitanje:

Robu možete poručiti preko telefona ili direktno iz sistema.


Robu kupujemo isključivo od velikih i ozbiljnih dobavljača koji su najčešće i ovlašćeni uvoznici brendova koje prodajemo. Na taj način izbegavamo mogućnost pojavljivanja robe koja nije deklarisnog kvaliteta.


Naš princip niskih prodajnih cena ne ostavlja nam mogućnost za finansiranje kupaca tako da ne odobravamo kupovinu robe uz odloženo plaćanje.


Roba se isporučuje putem kurirskih službi sa kojima imamo ugovor o poslovnoj saradnji - City express i Daily express.


Cena isporuke robe na kućnu adresu se kreće od 240 din za isporuke vrednosti do 8000 dinara, a za sve vrednije isporuke je oko 3% od vrednosti robe.


Standardna isporuka podrazumeva da je roba koja se danas pošalje već sutra na Vašoj adresi. Kurirske službe ne preuzimaju robu radnim danom posle 15h odnosno subotom i nedeljem, kao i državnim praznicima. Van standardne isporuke su one kada se isporuka formira od više artikala koji su u različitim magacinima i tada je rok isporuke najčešće dva dana. Za robu poručenu iz inostranstva čeka se od tri dana pa naviše u zavisnosti od lokacije magacina u kome se roba nalazi.


Roba se plaća pouzećem prilikom isporuke. Firme plaćaju na naš žiro račun po predračunu. Plaćanje karticama trenutno nije moguće prvenstveno zbog velikih provizija koje naplaćuju poslovne banke.


U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača sva roba koja je kupljena kod nas podleže odredbama saobraznosti u periodu od dve godine od kupovine. Samo pojedini brendovi daju pisane garancije koje prevazilaze Zakonske zahteve.


Vaše je zakonsko pravo da robu koju ste naručili preko interneta možete vratiti u roku od 14 dana. Nakon prijema robe mi ćemo Vam izvršiti povraćaj novca (isključivo na tekući račun kod banke) ukoliko ne možemo da Vam isporučimo drugi odgovarajući deo. Jedini uslov u vezi povraćaja je da deo ne sme biti ugrađivan i da je ambalaža u originalnom stanju (čista i neoštećena).

Pošaljite nam poruku:


No Fields Found.